7x verjaardagscadeau’s die altijd goed zijn om te geven

Is er binnenkort iemand in je omgeving jarig maar heb je geen inspiratie voor een verjaardagscadeau? Wij helpen je uit de brand met maar liefst 7 cadeau’s die altijd goed zijn om te geven, ongeacht de leeftijd van de jarige.

Bier of wijn

Om lekker te borrelen! Zeker een verjaardag, wat een feestelijke gelegenheid is, is een uitnodiging voor een biertje of een wijntje. Die kun je dus ook geven aan de jarige als teken om hun verjaardag met ze te vieren.

Een borrelplank

Wat maakt de ideale borrel nu compleet? Een heuze borrelplank! Kies een kant en klare in de winkel of laat er één persoonlijk samenstellen met de dingen waarvan je weet dat de jarige lekker vindt. 

Een giftcard

Een giftcard is het perfecte cadeau omdat er zoveel verschillende keuzes in zijn. Je kent de jarige, dus je kunt wel inschatten waar hij of zij graag geld aan uit zouden geven. Geef dat cadeau in de vorm van een giftcard! De opties zijn eindeloos: van boeken en kleren tot middagjes sporten en weekendjes wellness. 

Een douche- en toilet pakket

Het is best basic, maar niet zonder reden: iedereen houdt ervan! Lekker fris uit de douche komen met heerlijk geurende producten, wie wil dat nou niet?

Een bloemetje

Het geven van een bloemetje voor een verjaardag is een altijd passend en lief gebaar. De jarige kan het in huis neerzetten en elke keer dat hij of zij naar het boeket kijkt, ervan genieten. 

Een kookboek

Het is een dagelijkse taak, die de ene persoon wat leuker vindt om te doen dan de ander. Of degene die jarig is nu wel of niet van koken houdt: een kookboek is sowieso een goed idee. Degene die moeite heeft met koken kan het kookboek gebruiken om op weg te komen met ideeën om te bereiden, en degene die van koken houdt is blij met een uitbreiding van inspiratie.

  1. Een tijdschrift

Het is fijn om even te kunnen genieten en om wat artikelen te lezen. Vaak gebeurt dat online, maar een oud tijdschrift doet het vaak ook nog goed. Kies een tijdschrift die de intresses van de jarige heeft en doe ze een plezier met een stukje ontspannenheid.