EG Photography

Alles wat je moet weten over kunststof stoelen

Tuinstoelen zijn verkrijgbaar is verschillende materialen zoals hout, riet, aluminium en kunststof. Tuinstoelen moet je goed onderhouden voor een lange levensduur. Maar de het ene materiaal gaat langer mee dan de ander. Een materiaal als kunststof heeft weinig onderhoud nodig, maar zal je wel schoon moeten houden voor een optimaal resultaat. Maar hoe houd je tuinstoelen het langste schoon? Hieronder vind je enkele tips.  

Kunststof stoelen onderhouden

Als je lang met kunststof stoelen wilt doen, is het aan te raden om de stoelen goed schoon te houden. Dit doe je door de kunststof stoelen regelmatig af te nemen met een doekje en normaal schoonmaakmiddel. Je kan er ook voor kiezen om je stoelen met autowas schoon te maken. Spoel na de wasbeurt de stoelen goed af met water wat je ook aan de regen kan overlaten. Doe dit voor zowel voor- en na de zomer, voor een optimaal resultaat.

Kunststof stoelen beschermen

Naast het schoonhouden van de kunststof tuinstoelen, zijn er ook verschillende manieren om de meubels te beschermen. Wanneer je voor een langere tijd de tuinstoelen niet gebruikt is het aan te raden om ze te bedekken met een hoes of de stoelen binnen te zetten. Het is af te raden om harde borstels of schuursponsjes te gebruiken bij het schoonmaken. Hierdoor loop je het risico dat je de meubels beschadigd met kleine krasjes.

Kunststof stoelen kopen

Kunststof stoelen waar je gegarandeerd veel plezier van gaat hebben zijn de stoelen van STRcollectieshop. Hier vind je een uitgebreid collectie aan kunststof meubels. De verschillende kleuren van de kunststof stoelen hebben een frisse look en kunnen voor extra gezelligheid zorgen je woonkamer of in je tuin. Naast normale stoelen heeft STRcollectieshop ook inklapbare kunststof stoelen en kunststof stoelen voor kinderen. De kunststof stoelen zijn licht én sterk waardoor kinderen ze makkelijk kunnen verplaatsen en de stoelen wel tegen een stootje kunnen.