Creatief zijn met een trampoline

Ik hoor je denken: een trampoline is alleen maar om op te springen toch? Nee! Daar is de trampoline natuurlijk wel voor bedoeld maar er zijn genoeg andere dingen die je kan doen op je trampoline. In dit blogartikel een paar creatieve idee├źn die je kan toepassen op Etan Trampolines.

Tover je trampoline om in een tent

Kamperen in je eigen tuin en dan ook nog op de trampoline! Heb je een trampoline met net, dan is het ideaal om in te kamperen. Pak een paar kleden, lakens, doeken en hang deze over de rand en aan de zijkant. Leg een deken en kussens op de trampoline zelf. Versier de trampoline met vlaggetjes of een lichtslinger. Zo kun je bijvoorbeeld met kleden een dak op je trampoline maken, maar natuurlijk is het ook super gaaf om dit juist niet te doen en te genieten van de maan en de sterren!  Zorg voor spelletjes of doe een kussengevecht.

Bioscoop in eigen tuin

Hang een wit laken tegen een muur of stuk schutting in de tuin en zet er een beamer op. Zorg er wel voor dat het al vrij donker is! Leg je trampoline vol met kussens en dekens, zorg voor lekkere snacks en je hebt je eigen thuisbioscoop. Geniet ervan! Ps. vergeet de citronella kaarsen niet rondom je trampoline tegen de muggen.

Is het te warm om trampoline te springen?

Combineer het genot van water met trampolinespringen. Bijna iedereen heeft wel een watersproeier in de tuin, zet deze onder de trampoline aan. Op deze manier kan je heerlijk verkoelend springen. Let wel op met het springen op een natte trampoline zodat je niet uitglijdt!

Spring je fit op de trampoline

Trampolinespringen is al een work-out op zich. Wil jij nog meer uit jezelf en je trampoline halen? Doe dan verschillende oefeningen op je trampoline zoals squats, lunges, jumping jacks. Ook kun je touwtjespringen of kickboksen. Zo heb je een goede work-out te pakken maar alsnog het plezier van trampolinespringen! Welk idee ga jij deze zomer uitvoeren?