Creëer het ultieme vakantiegevoel in je tuin

Op een zomerse vakantiedag wil jij helemaal niet denken aan werk of aan iets anders stressvol, jij wil alleen genieten van de zon en de rust. Dit doe uiteraard in je achtertuin. Met de volgende dingen kan jij het ultieme vakantiegevoel in je tuin creëren.  

Cocktail 

Bij een middagje niets doen en in de tuin liggen hoort uiteraard een lekker drankje. Maak een lekkere cocktail voor jezelf. Geen ander drankje zal zo’n vakantiegevoel creëren als een zomerse frisse cocktail. Ga bijvoorbeeld voor een Sex on the Beach, dit is een heerlijke zoete, fruitige cocktail. Je maakt deze door vodka, perziklikeur, sinaasappelsap en cranberry sap met elkaar te combineren. Met exotische Tiki cocktails waan jij jezelf op een tropisch eiland. Neem bijvoorbeeld de klassieke Mai Tai waarbij je witte en donkere rum mixt met sinaasappellikeur, limoensap en amandelsiroop. Je maakt deze cocktail mooi met een schijfje limoen en een takje munt. Als dit een beetje te ingewikkeld is om te maken kan je natuurlijk altijd gaan voor de simpele Gin Tonic. De naam geeft al aan waar deze cocktail uit bestaat. Vergeet niet om er lekker veel ijs bij te doen!  

Ligbed 

Met je cocktail in de hand kan je een hoek van de tuin uitzoeken om neer te zakken. Ga natuurlijk voor een plek met lekker veel zon. Ga alleen niet zitten op een normale tuinstoel. Dit doet heel erg onder aan het vakantiegevoel. Alsof je op zou staan om iets belangrijks te gaan doen. Natuurlijk niet, blijf lekker heel de middag genieten van de zon. Een ligbed voor in de tuin is essentieel om dit heerlijke vakantiegevoel te creëren. Op dit ligbed kan jij gestrekt liggen om lekker bruin te bakken in het heerlijke zomerse zonnetje. Als je een ligbed hebt waarvan de rugleuning omhoog kan worden gezet kan jij ook heerlijk achterovergeleund in de tuin genieten van je cocktail. Zet alleen nog je favoriete, vrolijke, zomerse hits op om het vakantiegevoel compleet te maken.