De interieurtrends van 2020/2021

Een nieuw woonseizoen is begonnen. We kunnen niet wachten tot het nieuwe jaar vol zit met nieuwe huiskamertrends. In de eerste helft van 2021 zullen we waarschijnlijk nog vaak thuis zijn. Daarom is het verbeteren van uw woonkamer een extra plezier. Hieronder vind je een aantal huiskamertrends uit 2021. Je hoeft niet meteen je hele woonkamer te veranderen, maar het vergt wel wat inspiratie om je eigen stijl te vinden.

Over de hele wereld

Als we niet naar het buitenland kunnen, halen we het buitenland naar binnen. Door meubels en accessoires uit verschillende continenten te combineren, creëer je een bijzonder gevoel in huis. Het bevat ook veel kleuren gecombineerd met aardetinten en geel. De kracht van deze trend zit in de combinatie van basismeubilair en speciale accessoires. Bij DEBA vind je de mooiste fauteuils in natuurlijke en warme kleuren. Een mooie fauteuil is de perfecte basis voor deze trend.

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt lange tijd een belangrijke rol in het interieurontwerp. Ook in 2021 zal duurzaamheid van het interieur nog een grote rol spelen. Veel mensen kiezen voor gerecyclede materialen of meubels die tijdloos zijn en daardoor langer meegaan.

Lichte kleuren

Tijdens Covid-19 hechten we veel belang aan ons huis. Dit omvat veel lichte kleuren, ronde vormen en mooie stoffen zoals wol. Ronde vormen verzachten de uitstraling van uw huis, waardoor u zich snel thuis voelt. Lichte kleuren geven een frisse uitstraling. Een nieuw begin. Dit is waar we allemaal naar verlangen in 2021. Deze trend omvat ook licht hout. Dit geeft het interieur een stoer karakter. Mixen is ook een belangrijk element in deze trend. Zachte ronde vormen gecombineerd met licht hout zorgen voor een aangename sfeer in huis. Optioneel kun je zwarte of stalen elementen toevoegen voor een meer industriële sfeer.