De zomer komt er weer aan: zo maak jij jouw huis helemaal klaar voor de zomer!

Als we het hebben over de zomer hebben we het natuurlijk weer over die heerlijke periode waarin iedereen geniet van het samen- en over het algemeen buiten zijn. De zomer staat garant voor heerlijke plonsen in het zwembad, lekkere ijsjes en heerlijk vlees dat afkomstig is van de barbecue in je achtertuin. Waar jij de zomer ook mee associeert: dat je er van moet gaan genieten is een must. Om nog meer van de zomer te genieten dan normaal is het aan te raden om eens een kijkje in dit blog te nemen. Wij vertellen je hier namelijk graag hoe jij jouw zomerklaar maakt, zodat je nog vrolijker wordt van de temperaturen en de uitstralingen om je heen. Lees vooral snel verder!

Donkere kleuren?

Dat de winterperiode op het gebied van interieur met name wat meer de donkere kleuren trekt is vrij logisch. Men kiest er vaak voor om een wat donkerder tapijt te plaatsen, hier en daar wat donkerdere dekentjes neer te leggen en misschien zelfs wel de muren van een wat donkerder kleur te voorzien. 

In de zomer geldt eigenlijk het compleet tegenovergestelde. In de zomer hechten we voor wat betreft ons interieur met name veel waarde aan frisse kleuren. Kies er daarom voor om je woonkamer van wat frisse plantjes te voorzien, de keuken van een nieuwe, frisse kleur en je slaapkamer van een mooie poster met wat fellere kleuren erin!

Je bent vooral buiten

We willen eigenlijk wel meteen graag een kleine nuance aanbrengen op het gegeven dat je jouw ‘huis’ zomerklaar moet maken. Het is namelijk logisch dat jij je tijdens de zomerperiode met name buiten bevindt. Om deze reden moet je er ook voor zorgen dat je buiten gewoon een lekkere plek hebt om te zitten en waar je heerlijk van de stralen van dat lekkere zonnetje kunt genieten!

Ontspannen op de lounge banken van Mokana

Om een beetje aan te sluiten bij dat plekje buiten, is het misschien wel handig om Mokana even te introduceren. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in verschillende lounge banken en daar zou jij nog wel eens je voordeel mee kunnen doen. Het mooie van Mokana is dat dit bedrijf in staat is om kennis en ervaring van een langere periode met elkaar te combineren. Op deze manier ben je hier dus niet alleen aan het goede adres voor advies op maat, maar ook voor de juiste tips and tricks met betrekking tot jouw nieuwe zomerinterieur!