Drie gekke redenen voor het versturen van een bosje bloemen

Een bloemetje bezorgen doe je meestal met een speciale of traditionele reden. Denk hierbij aan een verjaardag, een jubileum of gewoon om aan te geven dat je aan een persoon denkt. Toch kan een bos bloemen juist ook worden verstuurd om hele gekke redenen. Wij hebben een aantal van deze gekke redenen voor jou op een rijtje gezet.

Vijand

Een persoon die je niet zo leuk vindt of een vriend die je heeft gekwetst. Er zijn talloze manier te bedenken waarom je iemand niet mag of waarom iemand je ‘vijand’ kan zijn. Traditioneel wordt dit altijd kenbaar gemaakt door middel van een boze brief waarin je je ongenoegen uit naar die persoon. Maar dat kan natuurlijk ook een stukje vrolijker: laat een bos bloemen bezorgen met een krachtige boodschap waarin jij jouw gevoelens uit.

Hulpverleners

De laatste jaren gebeurd het steeds vaker, dus vandaag de is het niet eens zo heel vreemd meer. Maar vroeger gebeurde het bijna nooit: het versturen van een bos bloemen naar een hulpverlener die jou zo goed heeft geholpen wanneer je dat toen het meest nodig had.

Heeft de tandarts jou snel en pijnloos kunnen ontdoen van kiespijn, of heeft de arts in het ziekenhuis zo goed voor jou gezorgd? Kies ervoor om dan een bosje bloemen te laten bezorgen met anemonen. Dit type bloem laat zien dat je zijn of haar werk erg waardeert.

Scheiding

Misschien ben je onlangs pas gescheiden maar wil je toch nog laten weten dat je aan de ander denkt. Het kan een hele rare doch mooie manier zijn om een bosje bloemen te versturen. Misschien is jullie relatie wel op de knoppen gelopen omdat je niet zo goed je best hebt gedaan in jullie huwelijk. Op deze manier kan je toch nog laten zien dat je aan de ander denkt. Of wil je de ander laten weten dat je het fijn vond met die ander. Stuur dan een boekketje om hem of haar te bedanken voor de fijne tijd die jullie samen met elkaar hadden.

BoeketCadeau

Wie vindt het niet leuk om een bos bloemen te ontvangen? Bloemen laten bezorgen is met BoeketCadeau nog nooit zo leuk geweest! Kies ervoor om een persoonlijk kaartje of een ander soort cadeautje toe te voegen aan jouw bestelde bos bloemen. Heb je voor 23:59 uur besteld? Dan wordt jouw bestelling de volgende dag al bezorgd! Neem een kijkje op de website van BoeketCadeau of neem contact met ze op!