Een stapelbed; de droom van ieder kind

Stapelbedden, hoogslapers, alles wat even nét iets anders is dan gewoon, wil jouw kind natuurlijk hebben. Bij een stapelbed raak jij misschien gelijk in paniek. Het is onveilig. Het past niet onder je schuine dak. Het is duur. Dit is natuurlijk allemaal helemaal niet waar. Er zijn zo ontzettend veel veilige mogelijkheden tegenwoordig, dat aanbieders als Eurobedden jou en je kinderen altijd iets kunnen bieden wat je aanspreekt!

Ideaal voor kleine slaapkamers

Stapelbedden zijn een perfecte manier om meer ruimte vrij te maken. Een stapelbed neemt ten slotte maar half de ruimte, in vergelijking met twee losse bedden. Dit zorgt voor meer speelruimte en openheid in de kamer. Hiernaast is er meer ruimte voor andere meubels als een kast of bureau.

Bespaart geld

Je dacht misschien dat een stapelbed duur zou zijn, maar het is duidelijk goedkoper dan twee losse bedden. Wanneer broers en zussen een kamer delen, kun je ook nog eens besparen op andere meubels of speelgoed die je kinderen nodig hebben in hun slaapkamer. Je kinderen kunnen namelijk samen gebruik maken van de meubels én in een stapelbed zit vaak al opslagruimte of zelfs een bureau verstopt.

Kinderen hebben plezier

Een groot voordeel van een stapelbed is dat het veel fascinerender is voor kinderen dan gewone bedden. Wil je kind een creatief bed in zijn of haar slaapkamer, dan zijn er genoeg stapelbedden om uit te kiezen. Denk aan een hoekstapelbed met bureau of een interessante vaste trap. Aangezien kinderen het heerlijk vinden om de ladder op en af te klimmen, maakt dit laatste je stapelbed ook nog eens super veilig.

Ze zullen graag in het bovenbed spelletjes spelen. Het is net of ze een clubhuis of een fort hebben. Door het met een deken te bedekken, kunnen ze zelfs fantasierijk worden en bijdragen aan het ‘fort’. De limiet bestaat niet!