Eenvoudige manieren om je badkamer te verbeteren

Deze week kan ik niet anders dan nadenken over hoe wanhopig mijn badkamer op dit moment een beetje liefde nodig heeft. Misschien heb ik de voorjaarsschoonmaakkoorts opgevangen? Of misschien hebben de rommelige kasten me eindelijk te pakken gekregen. Wie weet.

Hoe dan ook, of je nu gewoon een eenvoudig weekend doe-het-zelf project moet hebben, of je badkamer heeft écht een upgrade nodig. Ik heb eenvoudige manieren om je badkamer fris en schoon te laten aanvoelen.

Vervang je linnengoed

Een nieuwe set handdoeken heeft op de een of andere manier het geweldige vermogen om elke badkamer-make-over een vliegende start te geven (misschien ben ik dat gewoon?). Ga voor een mooie lentekleur, of blijf bij neutrale kleuren met wat helder wit. Wat je voorkeur ook heeft, je kunt ze gemakkelijk shoppen op handdoek.nl. Koop een mooie set of ga voor een bohemien handdoek, ook leuk!

Verwissel je douchegordijn

Deze upgrade is super betaalbaar en kan een enorm verschil maken in uw ruimte. Er zijn talloze trendy opties beschikbaar voor minder dan €50, dus je hebt echt geen reden om geen nieuw douchegordijn te kopen. Oh, en als je bereid bent wat meer uit te geven, ruil dan dat standaard douchegordijn in voor een glazen douchedeur!

Houd je rommel in bedwang

Dan nog iets eenvoudigs wat je eigenlijk niets kost. Als je net als ik bent, heb je in de loop van de jaren op de een of andere manier duizend kleine (bijna) lege flesjes huid- en haarproducten verzameld. En die moeten op een gegeven moment weg. Dus het is tijd voor een opruimochtend. Bewaar de goede dingen en gooi, recycle of doneer de rest.

Als je niet genoeg ruimte hebt om alles netjes op te bergen, wil je meer opslag toevoegen. Denk aan opbergmanden, planken of kasten toe om je rommel op te ruimen of te verbergen. Ga voor mooie neutrale stukken die gemakkelijk kunnen wisselen tussen seizoenen en eventueel leuk te decoreren zijn. Ik hou van een goede linnen mand om vuile kleren te verbergen!