Elektrische radiator als back-up

De elektrische radiator is een op zichzelf staand systeem. In elke individuele radiator is een elektrische weerstand ingebouwd. De weerstand verwarmt de interne vloeistof, waardoor het koellichaam opwarmt en warmte genereert. Een elektrische radiator geeft dezelfde aangename warmte als een radiator aangesloten op een cv-installatie.

Omdat elektrische radiatoren op zichzelf staande units zijn, zijn de apparaten de ideale oplossing als er geen aansluitpunt op de centrale verwarming is. Als u bijvoorbeeld een zolder heeft zonder leidingen, kan een elektrische radiator wonderen doen. Een elektrisch apparaat kan als vangnet worden geïnstalleerd in ruimtes waar bestaande radiatoren niet voldoende warmte leveren.

Een elektrische radiator installeren als hoofdverwarming?

Elektrische verwarming is eenvoudig te installeren en kost niet veel geld. Bovendien verwarmen elektrische radiatoren de kamer snel. Betekent dit dat elektrische verwarming kan worden gebruikt als hoofdverwarming voor het hele huis? Nee, helaas, nee. Om alle kamers in uw woning te verwarmen kiest u best voor centrale verwarming, een combinatie van radiatoren en vloerverwarming. Hierdoor krijgt u een optimale warmteafgifte tegen de laagste energiekosten.

Waar kan ik een elektrische radiator kopen?

Een van de toonaangevende en kwalitatieve leveranciers van elektrische radiatoren is Verwarmingshoponline. De Verwarmingswinkel Online is al jaren een bekendheid om de radiatorenmarkt en biedt een breed assortiment aan elektrische radiatoren van verschillende fabrikanten. Dit omvat Volta, AEG, Radson en Vasco. Daarnaast biedt de online verwarming winkel een optimale klantenservice, zodat je er zeker van kunt zijn dat de experts van verwarmingshoponline over elk vraagstuk het juiste advies kunnen geven. Naast radiatoren biedt het bedrijf ook meerdere alternatieven aan voor de verwarming van je huis. Toch op zoek naar wat verkoeling? Ook voor zomerse producten ben je bij verwarming-shop-online.be aan het goede adres. Wacht dus niet langer en kijk vandaag nog op de favoriete verwarmingswebsite van België.