Gebruik Australian Gold SPF als alternatief voor make-up

Als je niet zonder make-up kunt, zijn er verschillende Australian Gold zonnebrandcrèmes beschikbaar of je kunt zonnebrand factor 50 bestellen om te gebruiken als cosmetische optie voor je gezicht. Zorg ervoor dat je een zonnebrandcrème krijgt die ook dienstdoet als crème. Houd er rekening mee dat niet alle zonnebrandmiddelen als crème kunnen worden gebruikt. Als je een zonnebrand krijgt die ook als crème kan dienen, hoef je deze alleen maar aan te brengen en te laten zitten. Je huid blijft daardoor fris en gezond, zelfs als je de hele dag in de zon bent. Op die manier wordt je huid ook beschermd tegen zonnestralen.

Zonnebrandcrème beschermt je huid effectief

Zonnen is niet per se slecht, het is eigenlijk gezond voor je huid. Je moet je ervan bewust zijn dat als je in de zon bent en op ontdekkingstocht gaat, je het risico loopt te worden geschaad door zonnestralen. Met name de slechte ultraviolette B-stralen. Het is dus van het grootste belang dat we zonnebrand bestellen en een zonbeschermingsfactor 50 gebruiken om ultraviolette B-stralen te voorkomen tijdens het bruinen. Om de veiligheid van je huid te waarborgen, is het raadzaam om ten minste om de 2 uur opnieuw zonnebrandcrème aan te brengen. Dit moet je vooral doen als je huid supergevoelig is of net na een inspanning, omdat zweet de essentiële beschermende laag kan wegspoelen.

Wat is de betekenis van SPF?

Je huid is het grootste orgaan van je lichaam en de bescherming ervan is van groot belang. Het is de eerste laag buiten je lichaam en het is erg delicaat. Behalve dat je het fris, glad en gehydrateerd houdt, moet je ook een zonnebrandcrème met factor 50 gebruiken om het te beschermen tegen de zon en uv-stralen. Wat is nu SPF? (Zonbeschermingsfactor). Het is in feite een maatstaf voor hoe een zonnebrandcrème je huid zal beschermen tegen ultraviolette stralen (uv-stralen). De meest voorkomende stralen zijn UVB-stralen, een soort straling die schade aan je huid veroorzaakt, huidkanker en zonnebrand veroorzaakt. Het is een van de gevaarlijke stralen voor je huid. Dus de essentie van een SPF is om je huid te beschermen tegen dergelijke stralen.