Het effect van een gezichtsmasker

Welk masker is geschikt voor jouw huidtype? Laten we beginnen met het uitzoeken van de redenen waarom je een gezichtsmasker nodig hebt.

Waarom zou ik een gezichtsmasker gebruiken?

Iedereen heeft een beetje tedere liefde en zorg nodig, en het is niet anders voor je huid. Het doorlopen van een normale huidverzorgingsroutine is geweldig, en zou echt de standaard moeten zijn, maar sommige dagen moet je het gewoon een beetje opknappen. Een masker is hier alleen voor bedoeld, omdat het bedoeld is om een periode op de huid te zitten voordat het wordt gereinigd.

Welk gezichtsmasker moet ik gebruiken?

We weten dat de keuzes soms overweldigend kunnen zijn en dat veel maskers overlappende voordelen kunnen hebben. De beste manier om te beginnen is om een gezichtsmasker te kiezen op basis van uw huidtype.

probleemhuid

We hoeven u niet te vertellen over tekenen van een vette probleemhuid, maar u weet dat het een constant huidprobleem is. Op de dagen dat je huid overspoeld lijkt te zijn met problemen, neem je 10 tot 15 minuten extra tijd en breng je een reinigingsmasker voor diepe poriën aan. Zoek naar natuurlijke maskers met diep reinigende klei die helpen overtollige oliën van het huidoppervlak te absorberen.

Vette huid

Als je je gezicht schoon kunt vegen en in korte tijd is het weer vettig, dan is dit je huidtype. Een vette huid wordt veroorzaakt door overactieve talgklieren, is dikker van textuur en heeft vergrote poriën. U wilt een masker met olie bestrijdende ingrediënten en natuurlijke exfoliërende ingrediënten, zoals rijstzemelen was en melkzuur, om te helpen bij het verwijderen van dode huidcellen die bijdragen aan verstopte poriën.