Hoe berg je sieraden op een leuke manier op?

Armbanden, kettingen, oorbellen en ringen, we kunnen er geen genoeg van krijgen! Het is daarom superleuk om je eigen sieraden collectie steeds zo ver mogelijk uit te breiden. Er komt dan natuurlijk, op een gegeven moment wel de vraag, waar en hoe je al deze pracht juweeltjes gaat opbergen? In dit blog artikel beschrijven we hoe jij je sieraden mooi kan opbergen en tegelijkertijd leuk presenteert!

Met de standaard sieraden doosjes zijn we allemaal bekend. Echter zijn er ook andere manieren om jouw sieraden op te bergen. Bij de groothandel sieraden vind je een ruim assortiment van mooie sieraden displays. Denk bijvoorbeeld aan een leuke houten of metalen kettingen display. Hieraan hang je jouw favoriete kettingen en wellicht armbanden. Dit is erg handig, omdat de kettinkjes niet alleen overzichtelijk en netjes gepresenteerd worden, maar ook niet door de war raken! Een andere optie voor armbandjes is een sieraden kussentje of een houten armbanden standaard. Hierbij rol je de armbandjes gemakkelijk over de armbanden houder.

Voor het opbergen van sieraden setjes zijn organza of fluwelen sieraden zakjes erg handig. Doordat je het zakje kan afsluiten, blijft het sieraden setje mooi bij elkaar en tevens ook ideaal voor het opbergen van sieraden in lades of grote sieradendozen. Heb je een mooi en speciaal sieraad die wel wat extra aandacht verdiend? Ga dan voor een luxe suède sieraden doosje waarin je favoriete sieraad mooi wordt gepresenteerd. 

Heb je sieraden die je niet zo vaak draagt maar wel handig wilt opbergen? Denk dan aan een plastic opberg box met vakjes. Hier kan je gemakkelijk sieraden overzichtelijk in opbergen. Daarnaast hoef je de deksel er niet perse af te halen omdat je gelijk kan zien welke sieraden erin zitten. Een extra pluspunt is dat je deze bakjes op elkaar kunt stappelen, wat weer minder ruimte in beslag neemt.

Hopelijk hebben we je op wat leuke ideetjes gebracht voor het opbergen van jouw sieraden. Voor welke sieraden opberger ga jij?