Hoe je de zwembadtent op de juiste manier installeert

Het installatieproces van de zwembadtent is heel eenvoudig. Deze tent kan door twee personen worden opgezet. Het gereedschap dat je nodig hebt om de tent op te bouwen, zijn een meetlint en een stevige hamer. Houd er echter rekening mee dat het installatieproces van de zwembadtent kan variëren afhankelijk van de vorm en grootte van de tent. Dit komt omdat hoe groter de tent is, hoe meer stokken er zijn. Bij aankoop van de zwembadtent krijg je de handleiding erbij. Je kunt dus de instructies volgen om de zwembad tent op te zetten. Hier is de stap voor stap om de tent te installeren.

Installatiestappen voor zwembadtent

Het installeren van SunnyTent duurt ongeveer één tot twee uur. De procedure voor het opzetten van de ronde tent en de ovale tent is anders. Je moet dus de installatie handleiding goed doorlezen. Ten eerste kun je twee haringen op de juiste afstand plaatsen. Vervang ze dan door spilankers en hamer ze. Vervolgens kun je de koepel uitklappen en de palen in de tunnels schuiven. Daarna moet je de palen op de pennen van het scharnieranker plaatsen. Trek de tent omhoog zodat deze een volledige ovaal of cirkel kan zijn. Ten slotte moet je de tent vastzetten.

Tips voor het installeren van de zwembadtent

Als je een staand zwembad gebruikt, moet je de tent opzetten voordat je het zwembad installeert. Op deze manier verloopt het installatieproces van de tent eenvoudiger. Zorg er dan voor dat je de tent opzet als er geen wind is. Je kunt de tent niet alleen op de grond bouwen, maar het is ook mogelijk om de tent op te zetten op een harde ondergrond zoals de betonnen vloer. Houd er dan rekening mee dat de tent vrij moeilijk te installeren is. Je kunt dit probleem echter oplossen door langere draai haringen te gebruiken.