Innovatieve zonwering zonder boren

Zoek je naar een manier om je huis te beschermen tegen de zon zonder te boren in muren of raamkozijnen? Screens met zuignappen bieden de oplossing en SunWise levert de beste in zijn soort. Deze screens zijn niet alleen voordelig en snel te installeren, maar kunnen ook de temperatuur in je woning met tot acht graden verlagen. Vraag je je af of SunWise-screens geschikt zijn voor jouw woning en of zij op elk raam passen? Lees dit blog voor alle antwoorden.

Welke SunWise screens passen het beste op jouw ramen?

SunWise biedt twee varianten zonwering aan: SunWise Sunblock en SunWise Vision. SunWise Sunblock zorgt voor optimale zonwering en laat daardoor minder daglicht door, perfect voor ruimtes zoals slaapkamers, kinderkamers en zolderkamers. Voor wie wel zonlicht wil weren maar toch van daglicht wil genieten, is SunWise Vision een uitstekende keuze. Ideaal voor plaatsing in de woonkamer, studeerkamer of kantoorruimtes. En voor wat betreft kleurkeuze, bij SunWise vind je zeker wat je zoekt. De screens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren:

  • Black;
  • Anthracite;
  • Boulder;
  • Taupe;
  • Beige;
  • White.

Passen SunWise-screens op alle soorten ramen?

De screens van SunWise – vervaardigd uit gecertificeerd materiaal – worden speciaal op maat gemaakt voor jouw ramen. Voor elk vlak en rechthoekig raam is er een passende SunWise-oplossing. Dit betekent dat je ook op een lichtstraat of dakraam zonwering van SunWise kunt plaatsen. Houd er wel rekening mee dat SunWise-screens niet geschikt zijn voor lichtkoepels of ramen met een ronde vorm.

Screens van gecertificeerd materiaal

Niet elk doek leent zich goed als zonwering, daarom heeft SunWise uitgebreide testen uitgevoerd op hun materialen. Met microperforaties uitgerust, bieden de SunWise Vision screens niet alleen warmtefiltering, maar ook het behoud van zicht naar buiten. SunWise-screens zijn samengesteld uit polyesterweefsel met een PVC-coating en het materiaal is bekroond met certificaten zoals M1 en B1 voor brandvertragendheid. Bovendien voldoet het aan verschillende standaarden, waaronder ISO 1421 voor treksterkte, DIN 53.363 voor scheurbestendigheid, en ISO 9001 voor kwaliteitsbeheer. Hoewel deze specificaties misschien technisch klinken, garanderen ze hoe dan ook één ding: topkwaliteit.

Heb je vragen over de screens van SunWise, of ben je er klaar voor om meteen je screens met zuignappen aan te schaffen? Ga voor meer informatie naar de website van SunWise of stuur een e-mail naar info@sunwise-screens.nl.