Jouw doos online bestellen

Veel mensen werken vanuit huis en gebruiken bijvoorbeeld Bol.com om hun producten te verkopen. Maar dan moet je het natuurlijk nog wel zelf verzenden en daar komen dozen weer om de hoek kijken. Afgelopen jaar was door Corona hét jaar dat iedereen online ging kopen en dat zorgde voor een grote toename in het gebruik van dozen. Maar welke dozen moet je nu gebruiken om jouw pakketjes in te verzenden? Wij geven je hieronder de tips!

Tip 1: Een doos op maat laten maken

Ten eerste is het natuurlijk zonde om dozen te bestellen die eigenlijk te groot zijn voor de producten die je erin stopt. Hierdoor betaal vaak niet alleen meer, maar gebruik je ook nog meer materiaal, wat natuurlijk ook slechter is voor het milieu. Maar er is een oplossing! Bestel dozen op maat, deze kun je precies op de afmetingen laten maken die jij nodig hebt. Hierdoor gebruik je niet meer materiaal dan je eigenlijk nodig hebt en het product zit ook netjes verpakt. Het kan bijvoorbeeld niet gaan schuiven en dus is de kans ook kleiner dat het kapot aan komt bij de eindgebruiker. Daarnaast ziet het er ook gewoon netjes uit, als een product precies past in de doos waarin het geleverd wordt.

Tip 2: Jouw logo op de doos?

Weet je al de afmetingen van jouw doos, alleen wil je graag jouw logo erop laten bedrukken? Dat kan! Bij Superdoos is er de mogelijkheid om jouw logo op de doos te laten bedrukken. Hierdoor zijn jouw klanten meteen op de hoogte van jouw merk en bestellen zij wellicht de volgende direct bij jou! Een ideaal branding middel dus, om de doos er verzorgd eruit te laten zien. Bekijk alle mogelijkheden op de website en bestel snel en eenvoudig jouw nieuwe dozen.