Een moment voor jezelf

Jouw huid onderhouden met hét huidverzorgingsproduct

De markt van huidverzorgingsproducten is enorm, je hebt ontzettend veel keus uit ontelbare producten en merken. Ieder merk en product heeft weer andere voordelen, dus welke moet je nu kiezen? Én precies daar onderscheidt Marie Stella Maris zich. Het is namelijk niet alleen huidverzorgingsproduct, maar zet zich ook in voor een betere door middel van haar stichting. Waarom? Dat leggen we je hieronder uit in deze blog.

De missie en visie van Marie Stella Maris

Iedereen in de wereld heeft recht op schoon drinkwater en met die gedachte is Marie Stelle Maris ook opgericht. Want voor veel mensen is dat nog helemaal geen optie: schoon drinkwater. Dit heeft het merk geïnspireerd om hier het verschil te maken. Voor elk verkocht product gaat er namelijk een vast bedrag naar schoon drinkwaterprojecten, zodat steeds meer mensen in de wereld toegang hebben tot schoon drinkwater. Door middel van bijvoorbeeld putten die worden geslagen. Dus jij krijgt niet alleen een fantastisch product in huis, je draagt ook nog eens bij aan een betere en hygiënischere wereld. Zo is er bijvoorbeeld de Marie Stella Maris Objets d’Amsterdam. Dit is een hand- en bodylotion die jouw huid zacht en gezond houdt. Het heeft daarnaast een heerlijke geur van witte thee met Citrus tonen van citroen en bergamot.

Productlijn

De set bevat een hand & body wash en een hand & body lotion (elk 300 ml). De cadeausets zijn verkrijgbaar in de volgende geuren: No.73 Poivre Noir Frais – elegant en unisex; een verslavende, complexe mix van zwarte peper, geranium en lavendel en No.92 Objets d’Amsterdam – helder en sprankelend; de iconische geur Marie-Stella-Maris, met groene thee, bergamot, citrusakkoorden en musk.

Bestel uw Marie Stella Maris producten bij Esthervanmaanen.nl. Dé webshop voor huidverzorgingsproducten. Hier vindt u bekende merken zoals Ellis Faas, Ilia Beauty en Pestle and Mortar. Alles wat u nodig heeft om uw huid gezond en stralend te krijgen en te houden vindt u daar. Bekijk het uitgebreide assortiment en maak uw keuze uit alle producten van hoge kwaliteit.