Maak je huis klaar voor kerst met Lemax kersthuisjes

Iedereen heeft wel eens leuke kerstdorpjes gezien. Kerstdorpen zorgen altijd voor een levendige sfeer in de huiskamer. De een heeft een kleine collectie op de vensterbank of onder de boom, terwijl de ander een doordacht kerstdorp heeft met alle versieringen. Wil je dit jaar een kerstdorp bouwen of je kerstdorp uitbreiden? Lees hier meer!

Lemax kersthuisjes

Bekende kersthuisjes in het op kerstdorp gebied zijn de Lemax kersthuisjes. In 1990 begon het bedrijf met alleen verlichte huizen. Sindsdien is het bedrijf aanzienlijk uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de miniatuurindustrie. Lemax kersthuisjes vormen het hart van jouw Lemax kerstdorp. Rondom Lemax huisjes kun je natuurlijk je dorp tot leven brengen met andere Lemax items zoals Lemax figuren, Lemax accessoires en Lemax bomen. Lemax huisjes zijn er in alle soorten en maten en in verschillende stijlen. Je kunt je Lemax kerstdorp bouwen in Amerikaanse landelijke stijl of Victoriaanse stijl. Bovendien zijn er veel meer stijlen. Houd je meer van snoep? Kijk dan eens naar Lemax Sugar ’n Spice huisjes. Of ben je ouder dan 50? Dan is de Lemax Jukebox Junction collectie echt iets voor jou.

Think out the box

Je kunt je kerstdorp geheel in één stijl bouwen, maar je kunt ook meerdere stijlen combineren. Je kunt dorpen versieren met mos of kunstsneeuw. Krijg wat creativiteit en je kunt snel je prachtige kerstdorp bouwen. Felinaworld heeft een zeer brede selectie op het gebied van kerstdorpen met meer dan 2.000 items. De collectie is altijd up-to-date en varieert van een eenvoudige woning tot luxe huizen en accessoires. Vind Lemax Kerst dorp op Felinaworld.com en profiteer van de vele voordelen. Zo worden goederen morgen bezorgd als je voor 22:00 uur besteld en je kunt later betalen. Je kunt jouw aankopen ook binnen 30 dagen ruilen of retourneren.

Vrolijk kerstfeest en maak je woonkamer nog gezelliger met een Lemax kerstdorp !