Process of deep furniture cleaning, removing dirt from sofa. Washing concept.

Geef jouw meubels een langere levensduur

Zijn jouw meubels door de jaren heen erg vies en dof geworden? Gooi ze niet weg want er is namelijk een oplossing. Kies voor een duurzame manier en laat jouw meubels reinigen door een echte professional. Het is een stuk goedkoper en zo kan je nog langer genieten van je meubels. Meubels laten reinigen kan eenvoudig bij jou thuis of je kan ervoor kiezen om het op locatie te doen. Wil je graag meer informatie over jouw meubels laten reinigen? Lees gerust verder.

Welke meubels kunnen gereinigd worden?

Vrijwel alle stoffen meubels kan je laten reinigen. Wanneer je jouw meubels niet regelmatig reinigt, kan dit de kwaliteit en de structuur van de stoffen bekleding aantasten. Stof, vuil en vetten kunnen zich gaan ophopen naarmate de tijd. Je kan de volgende stoffen meubels laten reinigen:

  • Bank laten reinigen
  • Stoelen laten reinigen
  • Bureaustoel laten reinigen
  • Fauteuil laten reinigen

Wil je meer dan alleen je meubels laten reinigen? Je vloerbedekking laten reinigen door professionals is ook mogelijk. Zo zorg je voor een extra schone omgeving en kan het gezondheidsklachten verminderen. 

Alleen stofuigen is niet genoeg

Tijdens je schoonmaakronde maak je vaak je vloerbedekking schoon met een stofzuiger. Maar wist je dat dit onvoldoende is? Vooral wanneer er al jaren gebruik wordt gemaakt van de vloerbedekking. Je vloerbedekking kan op een gegeven moment nare geurtjes gaan verspreiden of er dof uit gaan zien. Jouw vloerbedekking laten reinigen is de oplossing voor een langere levensduur. De vloerbedekking wordt tijdens het reinigen goed onder handen genomen en wordt machinaal geborsteld. Na de behandeling is je vloerbedekking weer schoon en makkelijker te onderhouden.

Wat zijn de kosten voor het laten reinigen van je interieur?

De kosten van je meubels en vloerbedekking zijn afhankelijk van de vervuiling. Er wordt vooraf een kennismakingsgesprek gehouden om de meubels te inspecteren en advies te geven. Op basis hiervan wordt er een prijsindicatie afgesproken. Schakel altijd de professional in als u waterschade of grondige vlekken heeft.