San Antonio Ibiza
San Antonio Ibiza

San Antonio Ibiza bezoeken? Wij geven tips!

Sant Antonio de Potmany, oftewel San Antonio is te vinden aan de westkust van Ibiza. Voorheen was het dorpje bekend als een vissersdorpje, maar tegenwoordig één van de populairste badplaatsen en uitgaansgebieden van Ibiza. Ben je van plan San Antonio te bezoeken in het hoogseizoen? Houd er dan rekening mee dat het er erg druk kan zijn met jongeren, voornamelijk Engelsen.

Hotels

Ben je van plan om in San Antonio Ibiza te verblijven? Dan zijn er erg veel hotels waar je een kamer kunt boeken. Omdat San Antonio afstamt van een oud vissersdorpje, liggen de meeste hotels ook om het water en je kunt er prima de beste kandidaat voor jouw vakantie uitkiezen. Daarnaast is er ook genoeg te doen in de buurt. Zo kun je bijvoorbeeld een keer langs de westkust lopen, de beroemde Sunset Strip. Hier vind je verschillende barretjes en cafés waar je de zonsondergang perfect kunt bekijken.

Uitgaan

Ibiza staat natuurlijk bekend als hét uitgaanseiland van Europa. Niet gek dus dat in San Antonio geen uitzondering is. Er worden vele vette feesten georganiseerd door de vele clubs die er zijn. Bij Es Paradis heb je bijvoorbeeld wekelijkse schuimfeesten genaamd; Fiesta del Aqua. Deze club past perfect bij het imago van San Antonio, met haar helderblauwe zee en witte stranden.

Wil je op meer plekken dan San Antonio uit? Kijk dan eens naar andere grote plekken op Ibiza. Zo is Pacha Ibiza een goede keuze in Ibiza-stad. Dit is de hoofdstad van Ibiza en daarom ook een perfecte plek om te genieten van een drankje in de vele clubs.