Tips bij het kopen van inkt navulsets

Je denkt misschien dat hervulbare cartridges je op de lange termijn geld kunnen besparen, en dat is ook zo. Het is veel voordeliger dan het kopen van een nieuwe cartridge voor je printer. Je moet jezelf echter voorzien van tips en trucs, zodat je verstandig inktcartridges kunt kopen. Door een aantal manieren te kennen, kun je een aanzienlijke hoeveelheid geld besparen. Als je er meer over wilt weten, lees dan verder tot het einde van dit artikel.

Dingen om op te letten

Het eerste waar je op moet letten is de aanschaf van een cartridge die speciaal voor het model van je printer is gemaakt. Verschillende printers betekenen verschillende inktsamenstellingen, zodat ze goed kunnen functioneren. Misschien wil je je printer niet met de verkeerde inkt en cartridge voeden. Het volgende dat je moet onthouden, is dat je nooit moet wachten tot je cartridge leeg is voordat je hem opnieuw vult. Het is noodzakelijk om hierop te anticiperen, want de kans is groot dat je je printer kapot maakt als deze droogloopt. Volg ook altijd de instructies van de fabrikant bij het bijvullen of vervangen van je cartridge. Zorg er ten slotte voor dat je bij het bijvullen de kamers correct vult met de juiste kleuren. Als je dit niet doet kunnen de afdrukresultaten vertekend zijn.

Weg met inktvlekken op je handen

Je kunt iets aan je handen doen als je inktvlekken krijgt. Het is geen groot probleem en vereist geen complexe oplossingen. Het eerste dat je moet doen, is het wassen met water en zeep. Het is belangrijk bij het verwijderen van overtollige oli├źn in je huid. Het volgende is om het te wassen met een mengsel van mild bleekmiddel en water. Zorg ervoor dat het bleekmiddel niet sterk is, anders irriteert het je handen. Vergeet daarna niet om het af te spoelen met water en zeep om het bleekmiddel te verwijderen.