Veiligheid voorop

Veiligheid voorop

Het aller ergste gevoel is het gevoel je niet helemaal veilig te voelen in je eigen huis. Nu zijn er verschillende maatregelen die je kan nemen om je toch wat meer op je gemak te voelen. Je kunt bijvoorbeeld een Dahua alarm in huis nemen. Dit geeft je net wat meer gevoel van veiligheid in huis. Daarbij geeft het je ook een fijner gevoel als je op reis bent omdat je weet dat je je huis goed beveiligt achterlaat.

Hoe werkt het?

De alarmen van Dahua zijn draadloos en dus heel makkelijk waar je maar wilt te plaatsen zonder dat je last hebt van onhandige bedrading. Het kastje kan op een afstand tot 12 meter beweging detecteren en zal een sirene laten afgaan als dus beweging constateert. Om de alarmen extra veilig te maken zit er ook als het ware anti sabotage schakelaars in. Op het moment dat iemand dus probeert het apparaat van de muur te trekken of het kastje probeert open te breken zal er meteen ook een alarm af gaan. Zo kunnen ze niet ongemerkt onklaar gemaakt worden of van de muur worden getrokken.

Deur en raam beveiliging

Dahua heeft ook sensors die je op de deur of of je raam kan doen. Wederom zijn deze uitgerust met een anti sabotage alarm. De sensoren kunnen net als de andere alarmen worden verbonden met een camera en een sirene. Als iemand dan probeert je deur of raam open te breken krijg jij meteen een melding en gaat er een sirene af. Zo kunnen je met de verschillende alarmen van Dahua je huis zo uitrusten dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over inbrekers. De sensors zijn lekker klein en makkelijk te plaatsen. Ze beschikken ook over een sterke zender die de signalen goed naar je telefoon of alarmsysteem stuurt.