Verrijk niet alleen je eigen interieur

Op deze website lees je voornamelijk hoe je je interieur, de badkamer, keuken en andere ruimtes in je eigen woning zo leuk en praktisch mogelijk kunt inrichten. Het is heerlijk om informatie te lezen over deze niet eenvoudige klus. Toch willen we ook eens  out of the box denken. Kun je het interieur van iemand anders ook verrijken met mooie spullen? Het antwoord daarop is kort en krachtig. Jazeker. Als je goeie ideeën hebt voor iemand anders zijn of haar interieur dan geef je het gewoon cadeau!

Interieur decoratie cadeau geven?

Je kent allemaal wel mensen om je heen die het lastig vinden om hun interieur leuk in te  richten. Ze kopen af en toe iets om neer te zetten maar negen van de tien keer staat de nieuwe artikelen niet goed bij de oude. Zeker mensen die wat ouder worden zoals je ouders, hebben hun spullen soms al vele jaren op dezelfde plaats staan. Vind je het leuk om ze eens te helpen vernieuwen? Je hoeft dan niet meteen alle meubels te laten vervangen maar kunt beginnen met ze eens een stukje interieurdecoratie cadeau te geven. Omdat vader het meestal allemaal niet zo interesseert focussen we nu op moeder. Sowieso is het erg leuk je moeder te verrassen met een leuk cadeau. Bij sommige webshops kun je zelfs aparte cadeaugroepen tegenkomen waar het cadeau voor moeder centraal staat. Leuk om hier eens rond te snuffelen naar een geschikt cadeau. Zeker als deze webshops ook nog eens ruime keuze hebben in interieurdecoratie! Twee vliegen in een klap.

Beeldjes voor het interieur

Een voorbeeld van cadeau artikelen die het als interieurdecoratie erg goed doen zijn de Cow Parade koeienbeeldjes van de Cow Parade collection. Dit zijn leuke handbeschilderde koeienbeeldjes waarvan de levensgrote versies op kunsttentoonstellingen over de hele wereld stonden geëxposeerd. Lees maar eens over de Cow Parade manifestaties.  Het leuke van deze koeienbeeldjes is dat het echte collectors items zijn. Als je eenmaal aan een verzameling begint dan stop je er maar moeilijk mee, zo leuk zijn de verschillende designs. Voordeel: Je kunt moeder nu bij elke gelegenheid een ander exemplaar cadeau geven waarmee ze superblij is en krijgt haar interieur meteen een leuke update.