Voordelige manieren om jouw huis er duurder uit te laten zien

Of je nu je huis wilt opknappen om het op de markt te brengen of gewoon wat nieuwe aanpassingen aan je woonruimte wilt maken, je hoeft niet veel uit te geven om grote resultaten te krijgen. Denk bijvoorbeeld eens aan het vervangen van deurklinken en raambekleding, je weet zelf vast wel wat voor een verschil dit kan maken! Hier zijn nog een aantal goedkope manieren om je huis er duurder uit te laten zien.

Update je ingang

Maak van de entree van je huis een gezellige plek. Of je nu de voordeur een gedurfde kleur schildert, moderne deurklinken aanschaft, kleurrijke bloemen toevoegt in plantenbakken of een krans, met simpele details kom je een heel eind.

Oude verlichting bijwerken

Breng je verlichting up-to-date met een nieuwe armatuur. Of je nu een geweldige hanglamp voor in de eetkamer aanschaft, of je staande lampen in de woonkamer een upgrade geeft, een nieuwe lamp is een geweldige manier om je ruimte in een heel nieuw licht te zien.

Neutrale kleuren gebruiken

Een gemakkelijke manier om een ruimte er duurder uit te laten zien, is met neutrale kleuren. Schilderen? Probeer een neutrale tint. Wil je de bank vervangen? Zoek er een met een neutraal getinte stof.

Ga groots met kunst

Update de kunstwerken van je huis met één statement-stuk. Als je enkel een te groot kunstwerk ophangt, heeft dat een grote impact. Zoek naar goedkope, leuke stukken in kringloopwinkels en rommelmarkten. Zo duur hoeft het allemaal niet te zijn!

Mix texturen

Door verschillende texturen aan een ruimte toe te voegen, creëer je een aangepaste (lees: duurdere) look. Probeer een Turks tapijt toe te voegen met een houten fauteuil en metalen accessoires. Voeg wat sierkussens toe in verschillende texturen zoals zijde en fluweel om de look af te ronden.

Zeg nee tegen rommel

Er is niets duurs aan rommel. Begin met het wegdoen van dingen die je niet meer wilt of gebruikt en zoek dan naar chique manden en bakken om je rommel te ordenen en uit het zicht te krijgen.