Vreemde smaken van chocolade

Valentijnsdag staat voor de deur en bijna iedereen probeert hun dierbaren hun favoriete chocolade te geven. Over chocoladevariatie gesproken, wist je dat er chocolade met doerian smaak is? In Indonesië heeft Cadbury een chocolade met doerian smaak uitgebracht. Doerian is een fruitsoort die in Indonesië voorkomt en veel Indonesiërs houden van doerian. Hoewel het niet voor iedereen is weggelegd, is het misschien leuk en uniek dat we een ​​ander soort chocolade bestellen en geven aan onze geliefde. Valentijnsdag gaat niet over een groots gebaar, maar over gedurfd zijn.

Waarom chocolade zoveel verschillende smaken heeft

Afgezien van de drie belangrijkste soorten chocolade, namelijk witte chocolade, donkere chocolade en de meest voorkomende melkchocolade, zijn er veel meer variaties in de chocoladesmaak in alle delen van de wereld. Zoals eerder vermeld is doerian een van de vreemde smaken van chocolade. Deze fruitsoort heeft namelijk een verschrikkelijke geur maar is voor vele mensen wel lekker om te eten. Verder is Japan een van de grootste bijdragers aan de rare chocoladesmaken. Het feit dat er zoveel rare smaken zijn, heeft te maken met hoe beroemd chocolade en is de natuur van de mens om te experimenteren met verschillende smaken.

De raarste smaken chocolade

Hoewel voor sommigen doerian een van de slechtst smakende vruchten is, is het in Indonesië erg populair. Achteraf gezien is het dus niet zo raar dat dit in Indonesië wordt gegeten. Toch is het grappig dat ze deze hebben verwerkt in chocolade. Verder zijn er een heel aantal andere rare smaken in de wereld, zoals bacon-chocolade, pinda- en ketchup-chocolade, en zelfs mierensnoepchocolade. Er zijn een aantal rare smaken van chocolade en met Valentijnsdag om de hoek, is een beetje plezier oké. Maar als u eersteklas, heerlijk smakende chocolade wilt, kunt u een normale van Gust Royal of een ander merk in uw plaatselijke winkel krijgen voor uw Valentijnsdag cadeau.