Waarom drinken we thuis graag wijn?

Sinds maart dit jaar is thuiswerken het nieuwe werken lijkt het wel. Natuurlijk als het niet anders kan gaan we nog naar ons werk, maar als we het enkel af kunnen met een laptop en een telefoon wordt ons verzocht thuis te werken. Menigeen persoon heeft zich al geïrriteerd aan die krakende deur, die ineens wel heel erg opvalt als je de hele dag thuis bent, of dat likje verf wat al maanden op de planning stond wat niet meer kan wachten nog langer uitgesteld te worden.

Woongenot is belangrijk

Juist omdat we massaal thuiswerken, is het woongenot ineens een stuk belangrijker geworden. Om dan even ons hoofd aan het einde van de dag leeg te krijgen, maken we graag even een wandeling, of trekken we een fles wijn open, om even tot rust te komen.

Toename wijnconsumptie in huis

We zien een landelijke toename in het consumeren van drank, met name als het gaat om wijnen. Dit momenteel erg logisch te verklaren vanwege het feit dat de horeca gesloten is. Het is dus niet mogelijk om even een drankje in het café of restaurant te doen. Gelukkig is het tegenwoordig makkelijk en eenvoudig om online via een webshop drank te bestellen. Doordat de meeste webshops samenwerken met pakketdiensten hoef je de deur niet eens meer uit.

Wijn bestellen

Waar kun je nu het beste wijn bestellen? Of het nu gaat om kwalitatief hoogwaardige wijn, die ook wat mag kosten, of juist om een iets lager segment, betaalbare wijn. Het online aanbod is immens. Als je via een webshop bestelt kun je selecteren op prijs, land, alcoholpercentage of bijvoorbeeld op een bepaalde druifsoort. Makkelijk en overzichtelijk!