Welke basiskleding draag ik naar de meeting?

Werk je voor een bedrijf waar een informele sfeer heerst en casual zakelijke kleding gewenst is? In dit geval is het belangrijk om de juiste basics te kiezen zodat je outfit in het positieve bijdraagt aan je stijl. Je wilt immers niet dat er op je wordt neergekeken als je een vergadering binnenloopt met een klant. Voordat je de basics koopt, is het belangrijk om eerst rond te kijken op het werk. Wat dragen andere collega’s tijdens een vergadering? Dragen ze een chique pak? Ga dan niet voor een basic kledingstijil.

Polo

Ben je een man en wil je een professionele uitstraling? Ga dan voor de super trendy heren polo. Superdry-poloshirts zijn professioneel, maar ze zien er ook casual uit. Het biedt de perfecte mix van informaliteit en nette uitstraling. Door het verstrekken van een poloshirt zorg je voor een snelle verbinding tussen jou en je klant doordat de formaliteiten grotendeels zijn geëlimineerd en je een makkelijkere houding aanneemt. Ben je nog op zoek naar heren polo’s van superdry? Kijk dan eens bij Orange Icons.

Een witte blouse

Wil je er wat netter uitzien? Ga dan voor een effen witte blouse. Witte blouses zorgen ervoor dat je er verzorgder en professioneler uitziet, wat belangrijk is tijdens een vergadering. Zorg ervoor dat je je blouse van tevoren netjes strijkt. Een ongestreken blouse ziet er erg rommelig en onprofessioneel uit.

Overhemd

Weet u zeker dat uw klant gewend is aan de informele sfeer in uw bedrijf en kunt u gewoon een overhemd aantrekken? Zorg er dan voor dat je een overhemd draagt ​​zonder vreemde prints. Daarnaast is kleur ook belangrijk. Wil je er toch professioneel genoeg uitzien, kies dan voor een zwart, grijs of wit overhemd.

Zwarte broek

De broek, niet onbelangrijk bij het ontmoeten. Veel mensen vergeten altijd hoeveel een broek je uiterlijk kan beïnvloeden. Wilt u de veilige optie kiezen? Dan raad ik je aan om een ​​simpele zwarte broek te dragen. Zwart is een neutrale kleur waardoor je er professioneel en verzorgd uitziet.