Zo geniet jij optimaal van je tuin, ook tijdens de winter

Een overkapping met een barset is een hele leuke én multifunctionele toevoeging aan je tuin. Zeker nu we zoveel thuis zitten is overkapping met een barset de ideale manier om de winter door te komen. Wij hebben hieronder hele leuke inspiratie voor een leuke overkapping mét barset in de tuin.

We zien de trend van het buiten leven steeds meer terugkomen. Zoals buitenkeukens, loungesets en een barsets. Een barset is heerlijk om te borrelen met je partner tijdens een gezellige avond. We zagen dit al veel binnen, rondom een kookeiland bijvoorbeeld, maar buiten is dit ook ideaal. Voor zowel in de zomer als in de winter. In de zomer zou je lekker kunnen ontbijten en in de winter kan je borrelen tijdens een leuke avond.

Als je wilt genieten van je overkapping tijdens de winter, zijn warmtelampen onmisbaar. Zet een terrasheater onder de overkapping of hang warmtelampen op aan het plafond voor verwarming. Het is ook handig om de overkapping volledig af te sluiten, met een zeil bijvoorbeeld. Daarnaast is een geschikte barset heel belangrijk. Maak de statafel compleet met kunststof barkrukken. Een kunststof barkruk is zowel in de zomer als in de winter te gebruiken. Doordat de barkruk van kunststof is, kan de kruk wel tegen een stootje. De barkrukken zijn ook UV bestendig dus ook goed te gebruiken in de zomer. Je kan de kunststof barkrukken ook binnen gebruiken, in de keuken bijvoorbeeld. STRcollectieshop heeft een ruim aanbod aan kunststof barkrukken. De Chiavari kunststof barkruk geeft bijvoorbeeld een bohemien look, maar de Wire Selde is weer heel modern en strak.

Stijl je barset af met leuke winterse accessoires. Hang bijvoorbeeld een hertengewei aan de wand, leg over de tafel of kunststof barkrukken kleden en maak het gezellig met kaarsen. Geniet van je tuin, ook tijdens de winter!